25 feb 2022 door Katelijn

De coronamaatregelen zijn versoepeld en onze Huiskamers van de Wijk zijn weer open voor activiteiten. Ook onze horeca is weer open. U bent van harte welkom op 1 van onze 5 locaties: Int Voorste (Piershil), Rembrandt (Oud-Beijerland), Wijckplein (Oud-Beijerland), Wijkhuis (Numansdorp) en Zomerplein (Puttershoek).

We blijven wel rekening houden met elkaar. Dat betekent bijvoorbeeld dat we de 1,5 meter regel hanteren en mondmaskers dragen als we door de ruimte bewegen. Per locatie kunnen de toegepaste maatregelen verschillen. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis!

Ontmoeten en activiteiten
Op onze locaties kunt u een lekkere kop koffie drinken, mensen ontmoeten of deelnemen aan een activiteit. Zo organiseren we onder andere koffie-inloopmomenten, het Taallokaal of klaverjassen. In onze agenda ziet u wanneer een activiteit plaatsvindt, op welke locatie etc. Ook staat er bij een activiteit vermeld of er een maximaal aantal deelnemers geldt.

Naar elkaar om blijven kijken
We vinden het belangrijk dat inwoners elkaar kunnen blijven ontmoeten en naar elkaar om blijven kijken. Wilt u iets organiseren voor inwoners, zodat zij met elkaar in contact blijven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u hierbij graag. Het kan een activiteit op locatie zijn, maar het mag natuurlijk ook iets anders zijn. Heeft u bijvoorbeeld een idee voor een leuke kaartenactie of een gezellige wandeling door de buurt? Ook dan denken we graag met u mee. 

Wilt u meer informatie over de Huiskamer van de Wijk?
Neem contact op met één van onze locaties