31 jan 2022 door Katelijn

Wij organiseren rondom Valentijnsdag de kleurplatenactie ‘Een hart voor de wijk’. Valentijnsdag is een dag waarop je mensen om je heen extra aandacht geeft. Helaas zijn er ook mensen die alleen zijn en/of die weinig contact hebben met anderen. Hoe leuk is het dan om die mensen, die het niet verwachten, een hart onder de riem te steken. Te laten zien dat aan hen gedacht wordt. Dat is wat wij willen bereiken met de kleurplatenactie. Aandacht voor elkaar in de wijk. Want samen – jong en oud, alleen of een gezin – vorm je jouw wijk. En in jouw wijk ben je er voor elkaar. Doe jij mee met onze actie? 

 

Kleurplaat 
Je kunt hier de kleurplaat downloaden. Kleur, knutsel of versier de plaat op jouw eigen manier. Schenk het aan de buren, een zorginstelling, een vrijwilliger van de sportvereniging etc. en steek hem of haar een hart onder de riem. Of hang het voor je raam en zorg voor een glimlach bij de mensen die voorbijkomen. En kan je de kleurplaat niet printen, dan kan je het ook ophalen bij 1 van onze locaties

 

Prijs
Je kunt ook nog een prijs winnen. Maak een foto van jouw versierde kleurplaat en deel deze in de Facebookgroep Huiskamers van de wijk Hoeksche waard. Uit de leukste harten wordt een winnaar gekozen, die een prijs ontvangt. Want zo’n mooi gebaar mag zeker beloond worden.